Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Πολίτες και συλλογικότητες της Κορινθίας σε κοινή πορεία.

Πολίτες και συλλογικότητες της Κορινθίας σε κοινή πορεία.

Τη Δευτέρα 20/2/2012, στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου, με πολύ μεγάλη συμμετοχή πολιτών και συλλογικοτήτων της Κορινθίας, συμφωνήθηκε ομόφωνα ότι είναι αναγκαία η δημιουργία μιας  παγκορινθιακής δικτύωσης με κοινό σχεδιασμό δράσεων, όσων αντιστέκονται στα μνημόνια και στο ξεπούλημα της χώρας.

Έχοντας επίγνωση της κρισιμότητας των στιγμών, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο, που είναι η κινητοποίηση των πολιτών και η ανατροπή αυτής της βάρβαρης και αδιέξοδης πολιτικής. Είναι φανερό πλέον ότι οι μεγαλειώδεις κεντρικές συγκεντρώσεις, οι «διαιρεμένες» δράσεις πολιτών και συλλογικοτήτων (σωματεία, κομματικές οργανώσεις, συνελεύσεις πλατειών κλπ) δεν φτάνουν για να τους σταματήσουν. Χρειάζεται κάτι περισσότερο για να εκφραστεί αποτελεσματικά η συσσωρευμένη, αλλά και αμήχανη αγανάκτηση και οργή όλων μας.

Γι’ αυτό, καλούμε όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες της Κορινθίας στην ανοιχτή συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη 29/2/2012 στις 7:00μμ, στην αίθουσα του δημοτικού θεάτρου στο δημαρχείο Κιάτου, για να αποφασίσουμε το οργανωτικό πλαίσιο μιας κοινής προσπάθειας και τη χάραξη συντονισμένων δράσεων (αρχικά σε επίπεδο νομού και στη συνέχεια σε συντονισμό με δίκτυα άλλων περιοχών της χώρας), ώστε να καταφέρουμε να σταματήσουμε τις επιθέσεις που δεχόμαστε και να ανατρέψουμε πολιτικές και νοοτροπίες δεκαετιών που μας έφεραν σε αυτό το σημείο.

Είναι ανάγκη να αλλάξουμε πολλά γύρω μας, αλλά και μέσα μας, για να φτιάξουμε μια κοινωνία ανθρώπινη και δίκαιη. Πρώτα απ’ όλα όμως, πρέπει να σταματήσουμε την εξόντωση και τον εξευτελισμό που μας οδηγεί αυτή η πολιτική. Αυτό αποτελεί ευθύνη και υποχρέωση όλων όσων το βιώνουν, δηλαδή όλων μας.

Τετάρτη 29/2/2012 7:00μμ
Δημοτικό θέατρο Κιάτου

Έλα κι εσύ!!! Σε χρειάζεσαι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου